AGNIESZKA
dwa jajka
dwie łyżeczki cukru waniliowego
szczypta soli
150 ml oleju Wielkopolskiego rzepakowego
dwie szklanki mąki pszennej
szklanka wody
szklanka mleka
dwie łyżeczki cukru waniliowego
szczypta soli
150 ml oleju Wielkopolskiego rzepakowego
dwie szklanki mąki pszennej
szklanka wody
szklanka mleka
Idealne naleśniki śniadaniowe!
Jajka ubijam z cukrem waniliowym oraz szczyptą soli. Dodaję pozostałe składniki i miksuję.
Naleśniki smażymy na wcześniej posmarowanej patelni olejem.
Naleśniki przekładamy ulubionymi owocami i opruszamy cukrem pudrem.
Jajka ubijam z cukrem waniliowym oraz szczyptą soli. Dodaję pozostałe składniki i miksuję.
Naleśniki smażymy na wcześniej posmarowanej patelni olejem.
Naleśniki przekładamy ulubionymi owocami i opruszamy cukrem pudrem.